Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Uterum med pulpettak på trädäck

Uterum med pulpettak och skjutdörrar i Årsunda

På uppdrag av PP hus & bygg skapade Aluline måttanpassade skjutdörrar i härdat glas till det här trivsamma huset i Årsunda, Sandviken. Här tillhandahöll vi 2st 3 dörrars med måtten 2300×2000 samt 1st 4 dörrar med mått 3700×2000. Alla fönster beställdes i vitlackad profil med härdat 5mm helglas. Med de nya fönstren på plats kan ägarna nu njuta av sitt uterum med fantastisk utsikt över närliggande natur.

Att lägga till ett uterum är ett mycket bra sätt att förlänga sommaren på. Kanske vill du ställa ut ett bord i rummet och glädjas åt härliga måltider med familjen eller så kanske du vill använda rummet som en slags vinterträdgård för dina växter. Oavsett fallet kommer du kunna glädjas av ditt uterum trots väderlag. Vi är mycket glada över att kunden blivit nöjd med arbetet och ser fram emot att få hjälpa fler människor att skapa vackra uterum!

Beställ måttanpassade skjutdörrar i Sandviken

Vill du bygga ett uterum, glasa in en altan eller installera nya fönster? Då har du hittat rätt! Aluline hjälper dig med måttanpassade glaspartier till ditt nästa projekt. Med över 30 års erfarenhet i branschen och flera nöjda kunder bakom oss är vi redo att hjälpa dig skapa ett uterum att vara stolt över. Har du några frågor eller är du nyfiken på oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss.