Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Altan med svartlackade skjutdörrar

Uterum i svartvitt med utgång till två altaner

Här syns bilder från ett arbete vi utförde åt en kund som ville bygga ett uterum till sitt hus. Kunden ville ha ett elegant och stilrent uterum i linje med husets mörkare nyans. Resultatet blev mycket fint där de svarta karmarna och det tonade glaset ser till att uterummets glaspartier känns som en förlängning av fasadens svarta färg. Kunden har en stor uteplats och ville därför ha två utgångar till altanen.

Vi monterade fyra stycken dörrar med måtten 3870×2000 samt fem stycken tvådörrars partier med måtten 1900×2000. Glaset som användes var 4mm härdat tonat i en mörkare nyans. Det lite mörkare glaset ger även lite extra insynsskydd och är ett smart alternativ för dig som bor i tätbebyggda områden.

Tonade glaspartier till uterum

Vill du bygga ett uterum till ditt hus? Aluline hjälper dig med måttanpassade dörrar och fönster. Hos oss kan du välja mellan flera sorters fönsterpartier och glas för att glasa in balkongen eller uterummet. Skapa ett trivsamt utrymme för såväl vänner och familj där du kan njuta av den fantastiska naturen året om. Förläng sommaren tillsammans med oss – med över 30 år i branschen hjälper vi dig att skapa ett uterum du blir stolt över.

Vi anpassar våra glaspartier efter just ditt hem. Sugen på att bygga till ett uterum? Kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång.