Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Uterum med vitlackade profiler

Uterum till kedjehus i Sandviken

En kund i Sandviken ville bygga till ett trivsamt uterum till sitt kedjehus. Vi fick möjligheten att tillhandahålla och montera uterummets glaspartier och skjutdörrar. Resultatet blev ett mycket stilrent uterum med insynsskydd från grannen. Här kan kunden umgås med familjen med god uppsikt över uteplatsen. Ljusa sommarkvällar eller mörka höstnätter, oavsett väder blir uterummet ett mycket uppskattat tillskott till hemmet.

Vi monterade ett fyradörrars parti med måtten 3400×2000 och två fyradörrars partier med mått 3400×2000 i 5 mm glas. Profilerna är vitlackade, vilket gör att uterummet ser ljust och luftigt ut. Tack vare de stora inglasade partierna blir rummet härligt upplyst av solen, något som gör att både växter och människor trivs.

Måttanpassade glaspartier till uterum eller balkong

Går du i byggtankar? Kanske känner du dig lite sugen på att skapa lite extra utrymme i hemmet där vänner eller utökad familj får plats under högtider och tillställningar? Vi på Aluline hjälper dig att skapa dina drömmars uterum. Vi hjälper dig med måttanpassade skjutpartier som passar just ditt hem. Med över 30 år i branschen ser vi till att ditt uterum blir stilrent, hållbart och i linje med resten av huset.

Kontakta oss redan idag så tar vi reda på hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa projekt!