Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Mysig inglasad veranda med skjutdörrar

Inglasad veranda till radhus i BRF

Ett radhus tillhörande en bostadsrättsförening tog ett kliv in i modernitet och stil efter att vi på Aluline monterat en inglasad veranda. Det vita radhuset fick sig ett lyft när uterummet ramades in med vitlack och 5 mm härdat glas, vilket passar den vita fasaden på bostadsrättsföreningens hus och förser hemmet med ett starkt skydd mot skador i glaset. Den montering av inglasning som gjordes är fylld av charm och skapar en känsla av värme och ljus på uteplatsen. De vitlackade profilerna är lagda på två stycken 3-dörrars, med måtten 2300×1900. Med en simplicitet i val av färg och en enkel design får boende nu chans att njuta av både svalare kvällar, likväl som varma sommardagar.

Vill du göra något nytt med ditt hem? Precis som bilderna på radhuset visar, kan du nu göra ditt uterum till en lekfull plats där både större middagsbjudningar kan äga rum, barn och djur kan leka och växter kan trivas. Sviker väderleken? Då behöver du inte tänka på att ställa om. Med våra praktiska lösningar kommer du endast att behöva dra igen de lätthanterade skjutdörrar vi försett dig med, och sedan är du good to go.

Måttanpassade dörrar för din uteplats

Olika hem har olika stil på uteplatser, det har vi givetvis tagit i beaktning när vi designat våra måttanpassade dörrar. Kanske har du en mindre veranda som kräver en eller två dörrar för att stänga ute vinden, eller har du kanske just byggt ut och söker nu fler skjutdörrar. Vi på Aluline levererar! Dessutom erbjuder vi en säker lösning med vår alldeles egna låsmekanism som ger dig en trygghet i hemmet med dess automatiska låsning.

Vill du också investera i måttanpassade dörrar till din inglasade veranda? Kontakta oss på Aluline så hjälper vi dig med ditt nästa projekt!