Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Inglasad veranda med fantastisk utsikt i Storvik

Här syns bilder från vårt arbete med ett trivsamt hus i Storvik. Huset låg nära vattnet med en mycket fin utsikt. Utbyggnaden gjordes av PP hus & bygg och Aluline fick möjligheten att montera två stycken fyra-dörrars partier på 3366 x 1998 mm med vitlackade profiler. Resultatet blev en mycket trivsam veranda som man vill spendera mycket tid på, vare sig det gäller under soliga morgnar eller sena sommarkvällar. De stora inglasade dörrarna gör även att ljusinsläppet i huset förbättrats avsevärt. Nu kan husets ägare njuta av den fina utsikten året om, i både solsken och regn.

Ett inglasat uterum är ett utmärkt sätt att få nytt liv i hemmet. Både människor och växter trivs och frodas i rum med bra ljusinsläpp. Det inglasade rummet ser även till att du kan njuta av alla sorters väder och finna en trivsam paus i vardagen. Vare sig du planerar att ha uterummet som en plats där nära och kära kan mötas på grillkvällar och kräftskivor eller en trivsam vinterträdgård ser vi fram emot att få hjälpa dig med ditt nästa projekt.

Måttanpassade skjutdörrar till uterum

Vill du se till att ditt hus får en lika fantastisk utblick över natur och omgivning? Vi på Aluline hjälper dig gärna ta fram måttanpassade fönster och skjutdörrar till ditt hem. Med över 30 års erfarenhet levererar vi högkvalitativa och säkra produkter som håller måttet. Vi ser till att du kan förlänga sommaren och fånga in solens trivsamma ljus oavsett årstid. Vi levererar en inglasning utefter just dina önskemål och mått.