Fri hemleverans vid order över 20 000:- (Frågor? Mejla oss på order@aluline.se)

Specialanpassad inglasning av uterum

Specialanpassad inglasning till Hofors Golfklubb

Här syns bilder från ett arbete vi utförde åt Hofors GK. Kunden behövde specialanpassade skjutdörrar till uterummet då standardmått inte fungerade. De nya skjutfönstren blev mycket fina med sin vitlackade och ljusa profil. Nu kan trötta golfspelare slå sig ned i uterummet och se ut över gårdsplanen med en kopp kaffe i handen. Den snygga skjutdörren gör det enkelt att ta sig ut på den lilla altanen utanför.

Vi monterade två dörrar med måtten 1600x2000mm och tre fönsteröppningar med måtten 1800x800mm. Samtliga hade en vitlackad profil med 4mm härdat glas.

Beställ specialanpassade glaspartier online!

Vi på Aluline hjälper dig att ta fram måttanpassade fönster och skjutdörrar till hemmet eller arbetsplatsen. Med flera års erfarenhet i branschen levererar vi alltid högkvalitativa och säkra produkter som håller måttet. Tillsammans med oss kan du förlänga sommaren och fånga in solens trivsamma ljus oavsett årstid. Vi levererar en inglasning utefter just dina önskemål och mått. Behöver du måttanpassade fönster eller dörrar till din altan eller ditt uterum? Tveka inte att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig vidare.